LCHF, PALEO, RECEPT

Topp 5 – lättlagade fiskrätter!

DSC_0044_S

Jag äter inte fisk jätteofta även om man som liten alltid fick höra att ”ät fisk så blir du smart” och på senare tid har det väl mer varit ”ät fisk för att få i dig omega 3”. Omega 3 vill jag iof gärna få i mig, men jag tror att det kanske finns bättre sätt att få i sig det på än att äta kopiösa mängder odlad fisk och annan fisk som kanske innehåller lite annat smått och gott som inte är helt optimalt.

Omega 3 får jag för övrigt i mig via detta kosttillskott som är riktigt bra!

Men, jag tänkte i alla fall lyfta fram några fiskfavoriter som jag brukar laga. Det brukar ju onekligen bli mest köttrecept här på bloggen. Så här kommer 5 favoriter med fisk! Kanske hittar du någon rätt med fisk som du vill testa till helgen? :)

Recept på räkorna ovan hittar du här!

Fisk # 1 – Hokifilé med ägg serverad på en bädd av spenat- och lökröra

DSC_0550_S

Fisk # 2 – mejerifri fisksoppa

DSC_3270_S

Fisk # 3 – Torsk i ugn med thailändska smaker

DSC_2994_S

Fisk # 4 – Laxfilé med fetaostfyllning och kokta ägg

DSC_1638_s

Fisk # 5 – Tonfisk med fräscha grönsaker

DSC_2239_S

Trevlig helg allihopa! :)

Annonser

2 reaktioner till “Topp 5 – lättlagade fiskrätter!”

Vill du skriva något till mig eller andra läsare gör du det här. Tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.