Nytt rekord!

DSC_4122_S

Då har jag satt nytt personrekord när det gäller fasta! Sist klarade jag 38 timmar och då fastade jag från fredag kväll till söndag morgon. Det kändes inte så kul att inte få äta något på lördagen, utan bara titta på när sambon åt god mat. På helgen vill man ju gärna äta god mat tillsammans :)

Så denna gång körde jag från torsdag tidig kväll (16.30) till lördag morgon (8.30). Målet var alltså 40 timmars fasta!

Jag gobblade i mig lite extra mycket mat som sista mål på torsdagen. Fredagen funkade fint, men på kvällen var det lite jobbigt. Jag roade mig med att titta på matlagningsprogram istället för att äta och drack galna mängder vatten, rooibos te, saltat vatten och ett par koppar koffeinfritt kaffe.

Det svåraste tycker jag är att gå och lägga sig hungrig och att sova hungrig. Blir inte helt bra sömn helt enkelt. På lördag morgon var jag uppe tidigt och ivrig på att få äta. Det konstiga var att i och med att jag visste att jag skulle ”få” äta vid 9-tiden så kändes det som att jag hade kunnat hålla mig ett par timmar till. Jag nöjde mig dock med 40 timmar och 30 minuters fasta.

Får se om jag utökar tiden ytterligare nästa gång det blir dags för en fasta. Tror jag ska köra detta varannan månad eller så.

Annonser

Vill du skriva något till mig eller andra läsare gör du det här. Tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.