Zucchini-pasta!

DSC_0350_S

Tjo, nu har jag invigt min grönsakssvarv som jag köpte för ett tag sen! Denna var riktigt bra, lätt och kul att använda och jag kan verkligen rekommendera den! Funkade finfint! Jag har än så länge bara testat på zucchini, men ska även prova morot och rättika har jag tänkt :)

Jag hade en stor zucchini som jag delade i två bitar. Då blev det väldigt långa strån så jag tror jag ska dela zucchinin i tre delar nästa gång :) Så nu kan man äta spagetti med köttfärssås igen! ;)

Jag blandade snabbt ihop mina zucchini-nudlar med lite smält smör och pressad vitlök samt lite salt, svartpeppar och torkad koriander. Zucchini vattnar sig ju en del när det värms upp så jag fixade det smälta smöret först i en stekpanna och sedan la jag bara i zucchini-nudlarna och rörde runt, sen fick det vara klart.

Till nudlarna serverade jag stekt strimlat fläskkött (karré) som jag kryddat med chilipulver.

Vill du också ha en grönsakssvarv? Den variant jag har finns här!

Annonser

One thought on “Zucchini-pasta!

  1. Ping: 2 nya favoriter! | Tidningen Matkärlek

Vill du skriva något till mig eller andra läsare gör du det här. Tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.