Nystart i köket :)

DSC_0339_S

Jag är inte den som shoppar loss särskilt ofta, men i och med att jag lägger så mycket tid på matlagning och på att stöka runt i köket överlag tyckte jag det var dags att unna mig lite roliga nya grejer till köket :)

Jag vill ju som ni vet gärna inte ha plastgrejer i köket, därför köpte jag en ny fin osthyvel och en riktigt cool sax :) Saxen behövde jag eftersom jag inte har någon riktig kökssax, och denna var ju dessutom lite annorlunda och helt fri från plast.

sax

Osthyveln kan jag väl egentligen inte säga att jag behövde, men jag känner att den vi har är rätt ful med sitt gamla vita slitna plasthantag. Så bort med lite plastgrejer helt enkelt!

osthyvel

Vi har bara en stor gjutjärnsstekpanna och jag kände att det kunde vara praktiskt att ha en som är lite mindre. Jag hittade denna gjutjärnsstekpanna till ett riktigt bra pris! Den ser superfin ut så jag hoppas den är bra :)

stekpanna

Sedan blev det dessvärre en ny plastpryl en så kallad grönsakssvarv, men den finns nog inte i något annat material. Jag tipsade om denna som julklappstips och skrev att jag var sugen på att köpa en själv… så nu har jag gjort det. Ska bli kul att testa göra så kallade zoodles, grönsaksspagetti, med denna lilla grej :)

grönsak

Bilder lånade från KithenTime förutom bilden högst upp i inlägget.

Annonser

Vill du skriva något till mig eller andra läsare gör du det här. Tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.