Första milstolpen!

ett_ar

Nu har Ekofilosophie funnits i ett år! Så snabbt tiden går! Och så roligt det har varit! Tänk vad mycket ny mat jag har lagat och hittat på! Det har också blivit galet mycket fotande och min bildbank är nu rätt stor. Självklart märks det att jag efter ett års bloggande är bättre både på att fota, lägga upp och presentera de olika maträtterna än vad jag var dag ett i bloggens historia. Konstigt vore det väl annars ;)

Det är fler och fler som hittar hit varje månad och många kommer via Facebook och Kostdoktorns hemsida där min blogg finns med på sidan ”bloggnytt/nytt om hälsa”. Sedan i april förra året bloggar jag också på tidningen Matkärleks hemsida, där ni även hittar en del av mina recept! Mina recept finns också på tex receptinspiration.se och mytaste.se där jag är med på bloggtoppen.

Ni kan följa bloggen via Instagram, Pinterest och Bloglovin’. På Instagram lägger jag upp lite vardagsbilder och lite förhandstittar på det jag lagar, så följ mig där så får ni inspiration och tips innan det dyker upp här på bloggen :)

Förra året var jag med i novembernumret av den tryckta tidningen Matkärlek och jag kommer även vara med i ett par av kommande nummer detta år. Så håll utkik! :) Jag har även ett nytt bloggsamarbete på gång med en annan tidning, men mer om det lite längre fram :)

Det är jättekul när ni är delaktiga och skriver kommentarer, gillar inlägg, följer mig via bland annat e-mail, facebook eller wordpress.com konto! Så gärna mer av den varan :)

Så vad tycker ni, vad är roligast att läsa om? Recept, min vardag, LCHF-tips, träning, ekologiskt/giftfritt eller egentillverkade hudvårdsprodukter? Vad vill ni läsa mer om? Vad vill ni läsa mindre om? Är recepten svåra att följa, behöver de vara mer exakta med kryddningen eller är det kul att prova sig fram lite? Är min mat god? Är det några särskilda recept ni skulle vilja att jag testade göra om till LCHF?

Ta tillfället i akt och för fram din åsikt helt enkelt :) Skriv något i kommentarsfunktionen eller svara på omröstningen nedan.

Stort tack för att ni följer min blogg! Jag ser fram emot ytterligare ett år med många nya goda recept, nya projekt och många nya läsare :)

Annonser

Skriv en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s