Tips på rätter av gamla rester!

DSC_0122_S

Har ni som så många andra kylskåpet fullt av en massa rester från julbordet eller nyår? Denna frukost, som jag åt på julafton funkar fint om du vill bli av med lite rester :) Nedan får du fler tips på vad du kan hitta på med just julskinkan!

Kanske inte jättelockande med julmat fortfarande, men det gäller ju att ta tillvara på alla rester. Har du mycket julskinka kvar föreslår jag att du skär den i mindre bitar, typ tärningar eller skivor, och fryser in. Perfekt att ha om du gör tex pytt-i-panna, som topping på en pizza eller som pålägg på en blomkålsmacka. Du kan också slänga i lite skinka i en gratäng så har du en hel måltid i samma form.

Min frukost var: äggröra med grönkål, skinka med senap och lite rödkål.

Annonser

Skriv en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s