Bakåt & framåt

DSC_4122_S

Nytt år och nya möjligheter! Hur mår ni, ska ni äta meatzza eller något annat stabbigt idag? :)

Som sig bör måste jag göra en liten summering av året som gått och tänkte därför dela med mig av lite siffror och statistik för bloggen för det gångna året. Egentligen borde jag gjort denna lilla årskrönika innan nyår, men det var så många andra grejer som jag ville dela med mig av när det gäller recept på nyårsmat, dryck, och dagen-efter-mat, så det hanns helt enkelt inte med :)

2015 såg ut så här på bloggen :)

Fem mest populära inläggen:

DSC_2550_SEn liten godbit till kaffet – Smörkola!

IMG_2485_SMin ugnspannkaka utan en massa ost och keso

DSC_0927_SJulig efterrätt – kardemummapannacotta

DSC_3777_SFem mättande frukostar med ägg

DSC_4175_SJulens mat – tips och en massa recept

Vanligaste sökorden på google som fört folk till min blogg:

  • blomkålsbiffar
  • ugnspannkaka lchf utan keso
  • mejerifri frukost
  • ekofilosophie
  • bambu tallrikar
  • bako fläsk
  • ost och smörrullar
  • äggröra utan grädde
  • komedogena oljor

Under året som gått har bloggen haft cirka 34 500 besökare, det har skrivits 167 kommentarer och det har tryckts på gilla-knappar 67 gånger. De olika sidorna på bloggen har visats ungefär 91 500 gånger!

Besökarna kommer från hela världen, vilket framgår av kartan nedan. Alla gula länder är länder där det finns personer som besöker min blogg. Så kul! :)

karta

2016 hoppas jag på att bloggens besöksantal kommer att öka ytterligare. Nu har bloggen runt 900 följare via olika kanaler. Det vore kul att ha dubbelt så många följare om ett år :) Mitt mål för kommande år är också att ta ännu bättre bilder och lära mig mer om bildkomposition och uppläggning. Sedan vill jag så klart hitta på en massa nya, goda, roliga och lättlagade rätter och så vill jag naturligtvis att alla ni ska vara delaktiga i bloggen med kommentarer, tips, synpunkter och annat skoj!

Häng med under 2016! :)

Annonser

Vill du skriva något till mig eller andra läsare gör du det här. Tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.