Rabatterbjudanden hos två av mina favoritbutiker!

DSC_0915_S

Som en liten julklapp till er kommer här rabatterbjudanden från två av mina favoritbutiker på nätet! Jordklok.se där jag handlar det mesta inom städ, tvätt, rengöring och hud- och hårvård (när det gäller färdiga produkter) samt butiken Te-Centralen där jag handlar mitt ekologiska te i lösvikt :)

Passa på och ta del av erbjudandena nedan och hitta fina julklappar till nära och kära eller något trevligt till dig själv! :)

15% rabatt på hela ditt köp hos butiken Jordklok.se!

Här hittar du ett stort utbud av ekologiska produkter för både kropp, knopp, hem och hushåll. Här köper jag bland annat städ- och rengöringsprodukter, diskborstar i trä, schampo, fluorfri tandkräm, tandtråd och munskölj. Många bra produkter för plastbantaren också!

Använd koden ekofilosophie som är giltig till och med 2015-12-18 och ger 15% rabatt. Rabatten gäller på ett helt köp, dock inte på redan nedsatta produkter.

jordklok

Här har ni ett urval från deras sortiment med några av mina favoriter samt lite annan inspiration för att visa bredden på butikens utbud.

jordklok

 

Rabatterat pris på fin presentförpackning samt fraktfritt hos tebutiken Te-Centralen!

Här hittar du ett stort utbud av löste av hög kvalitet och ett stort utbud av ekologiska KRAV-märkta tesorter. Dina tesorter förpackas i personliga påsar.

tecentralen

Använd koden eko2015 som är giltig till och med 2015-12-18. Rabattkoden ger dig rabatterat pris på denna fina presentförpackning samt fraktfritt på din beställning vid köp av denna produkt. Köp presentförpackningen för 295 kr (ordinarie pris 429 kr).

Presentförpackningen innehåller 7 ekologiska tesorter! Läs mer om presentförpackningen här. Perfekt för dig som gillar te, uppskattar ekologiska produkter och vill testa på lite nya goda tesorter :)

tepaket

Ifall du är nyfiken på vilka sorter ur Te-Centralens utbud som är mina favoriter så är det dessa: Ceylon BOP 1, Jasmin Gold, Chun Mee Best Choice, Gunpowder och Naturooi.

Annonser

One thought on “Rabatterbjudanden hos två av mina favoritbutiker!

  1. Ping: Julens mat – tips och en massa recept! | ekofilosophie

Vill du skriva något till mig eller andra läsare gör du det här. Tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.