Fem bra tips till jul!

DSC_0383_S

Här kommer fem tips på bra, roliga och användbara julklappar att ge bort. Så klart en del grejer till köket, men också till träning eller bara bra-att-ha-grejer :)

Jag är riktigt sugen på nummer 5! :) Nummer 1, 2 och 3 har jag redan. Får bli nummer fem som julklapp till mig själv tillsammans med köp av en köttkvarn tror jag :)

TIPS # 1
Filterkannan Dafi med patroner. Filtrerar ditt dricksvatten så det blir ännu renare och  godare. En patron räcker till ca en månads förbrukning räknat på cirka 5 liter per dag. Kannan finns i plast och i glas, jag har så klart den i glas :)

DSC_3120_S

TIPS # 2
En filt med ärmar – Snug Rug Deluxe! Låter kanske lite stört, men vem har inte varit med om att kura ihop sig i en filt och sedan inte komma åt tekoppen utan att lämna den varma sköna filten? Med denna filt är du invirad i en filt och har dessutom filt med ärmar. Mysigt och bra på alla sätt! Jag har en vit :)

filt

TIPS # 3
En yogamatta tillverkad i ett alternativt plastmaterial som ska vara mer ekologiskt, giftfritt och miljövänligt. Jag har denna själv och tycker att den är superbra!

yoga

TIPS # 4
En så kallad crock pot. I denna kan man laga till maten som ett långkok fast man behöver ingen spis eller ugn. Har läst många recept och andra bloggare som använder sig av dessa och det verkar ju onekligen smidigt. Det skulle alltså gå att göra långkok i segelbåten eller husbilen under färd ;)

crockpot

TIPS # 5
En grönsakssvarv! Finns i olika storlekar och varianter men principen är densamma. Med denna lilla grej kan du göra som pasta av tex en zucchini eller morot. Kan vara kul att ha och ger ett bra alternativ till pasta iom att du nu kan göra ”grönsaks-pasta”. En sån här skulle jag vilja ha! :)

grönsak

God Jul och stressa inte med julhandeln! :)

Bilder förutom på Dafi-kannan är tagna från butikernas hemsidor.

Annonser

One thought on “Fem bra tips till jul!

  1. Ping: Fredagsmys: lyxar till det lite på ett enkelt och snabbt sätt | ekofilosophie

Vill du skriva något till mig eller andra läsare gör du det här. Tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.