Några tips för bättre hälsa

DSC_0915_S

Här kommer några tips för bra hälsa, förutom att så klart äta LCHF, motionera, sova bra och inte stressa mer än nödvändigt :)

Vatten – drick mycket vatten fördelat över hela dagen. Dricker du mycket kaffe och te som är vätskedrivande bör du se till att dricka extra vatten. Jag börjar dagen med två stora glas vatten, varav det ena är saltat vatten (använder Himalaya salt). Jag dricker nog cirka 2-2,5 liter vatten per dag. Senaste månaderna har jag dessutom kört med filtrerat vatten genom att använda denna vattenkanna (15% rabatt tom 29/11!).

Stretcha – sitter du mycket stilla är det extra viktigt att sträcka ut sig lite då och då. Att stretcha ut muskler och leder är både skönt och bra. Jag börjar dagen med att köra några stretchövningar i badrummet. Som vanligt rekommenderar jag även yoga!

Chlorella – en superalg som är fylld med nyttigheter och som dessutom är en hejare på att ta med sig gifter och tungmetaller ut ur kroppen. Är man nojig kan man käka lite chlorella innan och efter man äter tex vissa fisksorter och processat kött. Läs mer om chlorella här.  Jag köper denna chlorella som finns i både pulver- och tablettform.

Rött te – visste du att grönt te innehåller mer koffein än svart te? vill du undvika koffein helt är rött te, även kallat rooibos te, ett bra alternativ. Det är egentligen inget te utan en ört. Satsa på ekologiska och KRAV-märkta te-sorter. Bra påste hittar du här. Ekologiska tesorter i både lösvikt och i påse hittar du här.

Skit bra – läs mer här :)

Passa på att handla hos Bodystore som har 15% rabatt på nästan hela sortimentet till och med 2015-11-29, alltså nu på söndag! 

Annonser

Skriv en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s