Hjälp att välja rätt!

DSC_3334_S

Jag har precis tagit en morgonpromenad i det friska höstvädret. Det är så fridfullt ute innan området vaknat till liv för dagen. Nu ska jag strax fixa lite äggröra till frukost, till middag blir det lammstek :)

Jag har bestämt mig för att investera en slant i att köpa en bra automatisk köttkvarn som man även kan använda till att göra egen korv med. Utbudet är stort och därför tänkte jag fråga alla er om någon av er har några tips på vad som är viktigt att tänka på eller om ni har specifika apparater som ni kan rekommendera?

Har ni dessutom goda korvrecept att dela med er av får ni gärna skriva en kommentar här nedan :)

Ser fram emot att testa göra egen korv eftersom jag helst undviker att köpa korv, förutom undantagsvis, eftersom korvar oftast tenderar innehålla lite mer än bara kött och bra grejer ;)

Tips mottages tacksamt! :) Priset bör vara max 2 000 kronor. Jag googlade och hittade maskiner för typ 40 000 kronor som kan mala 1 000 kilo kött i timmen… men inte ens jag äter så mycket kött ;)

Annonser

Vill du skriva något till mig eller andra läsare gör du det här. Tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.