Bra alternativ

DSC_3974[1]

God morgon! Härligt att få en extra timma denna helg :) Jag vaknade som vanligt tidigt, vilket nu blev ännu tidigare… redan klockan 6 vintertid! Jag passade på att starta dagen med ett yogapass och en rask promenad i det fina höstvädret. Grymt skönt!

Nu ska jag snart fixa i ordning lite olika små maträtter till en brunch :) Passar perfekt efter lite yoga/promenad!

Förra helgen fyllde min lilla gudson tre år. När jag köpte present till honom så ville jag ju så klart gärna köpa något fint som även är ekologiskt och bra för små barn :)

Det finns en hel del olika butiker på nätet som har stort utbud av fina leksaker i naturliga, ekologiska och giftfria material. Det vill säga leksaker i material som är bra alternativ till alla traditionella plastleksaker. Det finns faktiskt mycket fina träleksaker men även gosedjur, snuttefiltar och haklappar i ekologisk bomull, giftfria fingerfärger och nappar i naturgummi. Det går alltså att plastpanta även på detta område!

Som present fastnade jag för detta söta och smarta pussel i trä. Det kan användas dels som sex stycken olika pussel, där barnet dessutom kan öva på att räkna, och dels så kan det användas som byggklotsar att till exempel stapla höga torn med. Perfekt med en leksak som har multifunktion tycker jag!

DSC_3965[1]

Annonser

Vill du skriva något till mig eller andra läsare gör du det här. Tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.