Slut

bild 2

Då var det slut på årets båtsäsong. Känns lite tråkigt, men jag ser så klart redan fram emot nästa års säsong och båtpyssel. Båten åkte upp i måndags och vi har nu fixat i ordning motorn för vintern och satt på presenningen. Hoppas den ska klara vinterns stormar!

Sista fikat för säsongen avnjöts så klart tillsammans i Ida :) Härligt höstväder! Recept på äppelkakan kommer lite längre fram. Allting smakar dessutom ännu godare när det intas i sittbrunnen på en liten segelbåt en solig höstdag eller vilken annan dag som helst :)

bild 3

IMG_5405_S

bild 1

Annonser

Skriv en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s