På gång!

DSC_3866_S

Förra någon vecka sedan kikade jag till hur det gått med vindruvorna, då hittade jag EN mogen druva. Jag tänkte att det är ju så klart bättre än inga druvor alls… jag kan ju alltid dela den i två delar och lägga på en bit brieost som ett litet tilltugg innan middagen ;) Men nu verkar det ha hänt en hel del senaste veckan. Det börjar arta sig riktigt bra, så vem vet ett par klasar kanske det kan bli även i år, eller i alla fall några mogna druvor lite här och där.

Hoppas på en bättre skörd nästa år! Hmm, eller går det att torka dessa omogna druvor och göra någon slags russin av dem? Jag brukar ju i och för sig inte äta så många av de druvor som blir, men lite tråkigt för kollegorna på jobbet om de inte får avnjuta lite närproducerade druvor i fruktkorgen :)

Mogna eller ej så är de just nu fantastiskt vackra att titta på.  Vilka härliga färger, eller hur?

DSC_3869_S

Annonser

Vill du skriva något till mig eller andra läsare gör du det här. Tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.