Fiberrikt & raw

DSC_3387_S

Häromdagen var jag i Ekobutiken FRAM här i Göteborg. De har en massa roliga produkter och allt är eko. Jättebra!

Jag var där för att köpa ekologiskt koffeinfritt snabbkaffe. Förutom det köpte jag surkål, ekologisk ”korma pasta” (typ som chilipasta fast med den indiska smaksättningen korma istället) och så hittade jag dessa små godingar: strimlad rå kokos! Innehåller förvisso lite mer kolhydrater än vad som kan anses vara hardcore LCHF (tror de ligger runt 15 g/100 g och då är ca 9 g av dessa fibrer). Gott som snacks och perfekt ifall du vill ha lite fibrer :)

Dessa kan nog vara goda som tillbehör i en efterrätt eller som snygg garnering på en efterrätt. Jag knaprade i mig dem som de var :)

Annonser

Skriv en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s