Inte riktigt klara

DSC_3296_S

De två föregående höstar som vi bott i detta hus har mitten av september inneburit skörd av vindruvor från vår vinranka som vi har på altandäcket. Vinrankan står så att den får mycket sol och den brukar ge otroligt mycket druvor, stora, mörkblå och lagom söta. 

I år ser det dock inte ut att bli någon skörd i september :( Druvorna har helt enkelt inte hunnit växa till sig och även om en del börjar bli lagom stora så är de fortfarande illgröna. Återstår alltså att se om det blir någon skörd i år eller om den bara blir senare.

Jag brukar bara äta några enstaka av druvorna, de är jättegoda till en bit rumsvarm brie eller annan krämig ost. Resterande druvor brukar jag ta med mig till jobbet och bjuda kollegorna på. Det brukar vara uppskattat :) Vår lilla vinranka brukar ge så många druvklasar att det fyller upp cirka tre stycken plastkassar som du har när du handlar mat.

Hoppas de hinner mogna till sig så att det blir i alla fall några druvklasar att skörda :)

Annonser

Vill du skriva något till mig eller andra läsare gör du det här. Tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.