Annorlunda fredagsmys

DSC_3398_S

I fredags stannade jag till på Blomsterlandet på vägen hem från jobbet. I och med att pelargonerna, som stått i kruka ute vid entrén, har flyttat in kände jag att det var dags att sätta något annat kul i krukorna så att det blir lite fint :)

Jag köpte två rätt stora ljungplantor som är perenna. Tanken är att ha dem i krukorna över vintern och sedan plantera ut dem på lämpligt ställe till våren. Vi har en del stora ljungbuskar på andra ställen, så de får antingen sättas där eller på något annat bra ställe :)

Jag passade även på att köpa en påse med blandade tulpanlökar. Har aldrig testat sätta egna tulpanlökar, så det är väl dags att testa! Vi har en del tulpaner och påskliljor/pingstliljor som kommer år efter år. Tulpanerna vi har är röda och de jag köpte nu är blandade färger.

Så mitt fredagspyssel blev att plantera ljung i två krukor och att gräva ner tulpanlökar lite här och där. Rätt gött fredagsmys att vara ute i den härliga höstluften och påta runt lite i sin trädgård :)

DSC_3403_S

Annonser

Vill du skriva något till mig eller andra läsare gör du det här. Tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.