Dröjer sig kvar :)

DSC_3291_S

Nog för att det börjar bli höst snart, men än så länge blommar det faktiskt en del i trädgården :) Visst är det härligt att lite av sommaren dröjer sig kvar? :)

Jag upplever det som att saker och ting har blommat senare i år och att även frukter och bär har tagit lite längre tid på sig att mogna. Det gäller framför allt våra vindruvor, våra stora ”hybrid blåbär” och en del av de perenna blommorna.

Men det är ju bara trevligt att det fortfarande är lite fina färger i trädgården :) Ljungen verkar trivas bra och blommar mer nu än på hela sommaren och lavendeln har fått nya blommor. Mina övervintrade pelargoner kom till slut igång och blommade en hel del, nu har de planterats om i mindre krukor och har fått flytta in i vardagsrumsfönstret. Får se om de klarar en till övervintring, men denna gång i ett fönster och inte i vårt mörka garage :)

Trevlig helg allihopa! :)

DSC_3290_S

Annonser

2 thoughts on “Dröjer sig kvar :)

  1. kristina

    Ja allt är mycket senare i år,en del kom inte igång alls,jag brukar alltid så Dorotea, som brukar komma igång att blomma i juli men , inte i år det blev ingen blommning alls, får ta nya tag nästa år.

    Gilla

    Svara

Vill du skriva något till mig eller andra läsare gör du det här. Tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.