100% eko – sminktips

DSC_0619_S

Jag sminkar mig ytterst sällan men känner i alla fall att när jag väl gör det vill jag använda bra ekologiska och giftfria produkter. Jag vill helst inte ens ha produkter som innehåller mineralämnen. Så för att hitta produkter som lever upp till dessa höga krav har ett antal timmar lagts ner på att googla INCI och söka igenom diverse webshoppar.

Skam den som ger sig! Jag har hittat en mascara som är helt clean, har helt okej pris, är lätt att använda, finns i olika färg och som sitter bra! Jag är supernöjd med denna och det känns så jäkla gött att veta att den är helt ren och giftfri :) Mascaran heter Lotus Pure Organics och tillverkas av det amerikanska företaget Lotus Cosmetics. Mascaran är USDA ekologiskt certifierad. Finns som brun och svart. Den bruna är mörkbrun och ser nästan svart ut. Klicka på bilden så ska det gå att läsa INCI-texten :)

Passa på att köpa din mascara via Bodystore och få just nu 15% rabatt! Rabatten gäller på alla produkter inom kategorin skönhet. Mascaran hittar du här —>
Annonser

Skriv en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s