Det bästa!

IMG_5217_S

I fredags kilade jag iväg från jobbet lite tidigare än vanligt för att åka upp till Ellös på Orust och kolla på båtmässan Öppna varv. Oj va kul det var att kolla på alla fina segelbåtar och även gå in i dem! Vissa är stora som lägenheter och båtkänslan försvinner nästan. Men de lite mindre båtarna är riktigt fina :)

I helgen blev det förutom båtmässan även ett besök på landet hos mina föräldrar för en härligt somrig lunch ute på altandäcket med utsikt över havet och alla fina båtar som passerar förbi.

Efter ö-besöket styrde vi kosan in till stan för att gå på konsert på Ullevi och se Metallica! Kanonfint väder, goda fördrinkar och en riktigt bra setlist! :) Vilken dag! :) Både innan och efter konserten klämde vi varsin lammkorv, fett och gott och enligt försäljaren skulle den vara både ekologisk och närproducerad… trevligt om det verkligen var så :)

Här är lite blandade bilder från helgen:

2
Stora båtar på Ellös Öppna Varv

IMG_5203_S
Spanar på alla båtar som passerar i bakgrunden

IMG_5210_SSomrig lunch utomhus: varmrökt lax, sparris, kokt ägg och en fet sås på majonnäs, dill och vispad grädde. Till efterrätt blev det de goda fina bären på bilden ovan. Dessutom ekologiska! Mellan laxen och bären slank det också ner lite god brieost :)

8Stämningsfullt slut på Metallica-konserten :)

Annonser

Skriv en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s