LCHF, RECEPT

Måste optimeras!

DSC_2852_s

Jag håller på att testa lite nya efterrätter och gjorde denna variant förra veckan. Eftersom jag inte vill äta så mycket mejeriprodukter gäller det att hitta på efterrätter utan en massa grädde och annat. Jag testar därför lite olika varianter på efterrätter med maränger :)

Denna blev inte riktigt som jag tänkt mig, men är en bra början. Så, receptet ska optimeras och ändras lite innan jag delar med mig av det här ;) Jag ska också testa göra en marängtårta plus att jag har en ny härlig smakkombination på glass som måste testas. Nya roliga recept att se fram emot alltså!

Så håll utkik efter fler recept på goda efterrätter :) Tills vidare får ni hålla till godo med de efterrätter som finns i ”arkivet”, kika in här för lite inspiration –>

Annonser

Vill du skriva något till mig eller andra läsare gör du det här. Tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.