Söderut

IMG_5162_S

Förra veckan blev det en liten tur ner till Halmstad för lite vindsurfing och umgänge med släkt. Surfingen gick sådär då jag tyckte det var lite vågigt, men jag kämpade på rätt bra i alla fall. Skam den som ger sig! :)

Väl uppe på stranden igen blev det ett litet teori/praktikpass med bräda och segel på land och nu är jag taggad att gå ut snart igen och praktisera det jag lärde mig. Den nya kunskapen underlättar onekligen :) Inte alltid helt lätt att fatta hur man ska göra, så då är det bra att ha sitt egna proffs att få hjälp av :)

På stranden blev det lite picknick i form av blomkålsmackor med tonfiskröra, ett extra kokt ägg och en kopp kaffe. Recept på mackorna hittar ni här –> och recept på tonfiskröran finns här –> Denna gång gjorde jag dock en enklare variant med bara ägg, smör och tonfisk och så kryddade jag med salt, svartpeppar och curry. Gott! :)

Vi var på västra stranden i Halmstad och där finns det även ett ställe som heter Söderpiren som är café/restaurang och uthyrningsställe för bland annat vindsurfinggrejer (ifall du inte har egen utrustning eller bara är sugen på att testa) och så har de även morgonyoga med frukost. Mysigt ställe med fint läge.

IMG_5166_S

Annonser

Skriv en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s