Mättande kall lunch

IMG_5136_S

En snabb lunch som är både god och mättande är ju något man gärna vill kunna fixa på semestern. När man är ute med segelbåten blir man lite av ett proffs på att komma på nya små rätter av det man råkar ha med sig i sitt lilla skafferi och kylskåp. Att dryga ut eller utöka det medhavda med lite köpt nyfångad fisk av olika slag är lyxigt och något som verkligen hör sommaren till :)

Denna snabblunch åt vi på ett lunchstopp med segelbåten innan vi seglade vidare till sluthamnen för dagen. Jag tog varsin ruta av mitt blomkålsbröd, la på en rejäl bit rökt makrill och toppade med ett löskokt ägg smaksatt med lite salt och peppar. Gott, fett och nyttigt! :)

Recept på blomkålsbrödet hittar ni här –>

Annonser

Vill du skriva något till mig eller andra läsare gör du det här. Tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.