Godaste rullarna!

DSC_2498_S

Enkel och mättande mat som är perfekt att ta med som lite picknickmat till stranden eller vart du nu beger dig :) Du kan så klart fylla dem med vad du vill, jag tog parmaskinka (det finns faktiskt sådan som bara innehåller kött och salt och inte en massa E-ämnen, men du får leta lite!), lite majonnäs och så kryddade jag med svartpeppar och lite chilipulver.

Omeletterna gör du på två ägg vardera och steker dem i smör i en stor panna så att de blir riktigt tunna. Lägg sedan över dem på en tallrik en och en och låt dem svalna innan du lägger på ditt pålägg. Sedan är det bara att rulla ihop, ner i en burk och ut på äventyr! :)

Vi tog med dessa som mat att äta efter att vi vindsurfat. Underbart gott! :)

DSC_2504_S

Annonser

Skriv en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s