Laddad!

DSC_2437_S

Nu har jag laddat upp med ett par pocketböcker som nog gör att jag ska klara mig hela sommaren, även om det blir en regnig sådan! Bara för det kommer det säkert bara bli sol resten av sommaren! :)

Jag passade på att köpa dessa på vår Ica Maxi igår då det var kampanjpris och de kostade bara 49 kr styck. Får se om de är något bra, men det tror jag! Jag har läst några andra böcker av dessa författare och de har varit bra. Just nu håller jag på att avsluta boken Parfymen. Vet inte riktigt vad jag tycker om den, väldigt annorlunda och välskriven men lite seg av och till. Tycker i och för sig att den tagit sig mot slutet.

Har ni några bra boktips? Vill ni ha lite tips på LCHF-relaterade böcker hittar ni det under Läsvärt i menyn :)

 

Annonser

Skriv en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s