Färglöst men onekligen rätt gott

IMG_4798

Ok, ibland har man helt enkelt inte möjlighet att äta något som är tilltalande för ögat och inte heller möjlighet att laga till något läckert ;) Men är man hungrig som en varg spelar det oftast ingen som helst roll! :)

I helgen ägnade jag en hel dag åt att röja ut en lägenhet och tillhörande förråd. Det blev en massa bärande och släpande, ett antal vändor till tippen och ytterligare bärande och släpande. Vi höll på från strax före 9 till strax efter 16.

Jag käkade en mega-fet äggröra på tre ägg och gud vet hur mycket smör till frukost vid 7-tiden :) På det stod jag mig fram till 14-tiden, så vi kan anta att den var rätt energität ;) Till lunch blev det tre grillade kycklingklubbor (den tredje fick inte plats på tallriken, men i magen fick den plats ;)) samt en liten burk aioli inhandlade i närmsta mataffär. Inte helt tillsatsfritt i och med den färdiga aiolin, men i alla fall jäkligt strikt LCHF. Klämde också i mig ett kokt ägg :)

Annonser

Vill du skriva något till mig eller andra läsare gör du det här. Tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.