Så här gick det :)

midsommar 3

Så, hur bra gick det att vara strikt på midsommar? Det gick faktiskt riktigt bra! Det slank dock, precis som jag trodde, ner en hel del ost. Men det är ju rätt LCHF det med ;) Jag höll mig till mitt LCHF-käk och enda undantaget var väl en pytteliten punsch till efterrätten. I övrigt drack jag en massa vatten så klart (man blir ju rätt törstig av sill) samt lite vitt vin och lite rosé vin.

Här får ni lite bilder från midsommarfirandet. Vädret var faktiskt helt ok, bara några regnskurar sent på kvällen. Förvisso rätt kyligt, jag hade på mig linne, tunn kofta, munktröja och fleece tröja! Tur att vi lekte lite lekar så att man fick upp ångan lite i alla fall :)

DSC_2301_S
Hittade dessa två ekologiska viner i halvflaska som var riktigt goda. Blir så klart lite dyrare att köpa halvflaskor än vanliga flaskor, men jag dricker inte så mycket så det räcker med småflaskor för mig :)

midsommar 1
En av femkampsgrenarna var säckhoppning. Kul och inte helt lätt!

midsommar 2
Min ”tårta”, dvs bara vispad grädde och jordgubbar… samt en liiiiiten punsch :)

midsommar 4
Fina blommor att klä midsommarstången med :)

10 (1)_S
Vår egna midsommarstång :)

midsommar 5
Middagsmaten! Grillad karrékotlett (jag åt en till sen också!), min blomkåls couscous (som även gick hem hos icke LCHF-are ;)), smör, hemgjord chilimajonnäs och lite sallad.

Annonser

Skriv en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s