Mycket korv och en fantastisk kväll!

2

Här sitter jag vid köksbordet och rör lite sporadiskt i en ny batch hemgjord deo som jag nyss slängde ihop. Tycker den hemgjorda har funkat bra även nu när det varit lite varmare, så jag kör vidare på den :)

Igår blev det sjukt mycket korv! Först tre stycken korvar på lunchbesöket på Gourmet Korv, som jag verkligen kan rekommendera ifall du bor i Göteborg och vill ha snabb LCHF-vänlig lunch om du är inne i stan. Det blev tre lamm/nöt korvar med chilimajonnäs och ett rejält lass surkål. Gott!

1

Sedan blev det en stor lammkorv på gatan både på vägen till Ullevi och på väg hem från Ullevi. Nästan så att jag tror att årets kvot av korv är uppfylld nu ;) Så idag blir det fisk till middag!

Vi var på Ullevi för att se en konsert med det amerikanska rockbandet Foo Fighters! Perfekt väder för en utomhuskonsert. Kvällen höll på att få ett väldigt abrupt slut när bandets sångare under andra låten snavar och trillar av scen och bryter benet! Övriga bandet bestämmer sig för att trots detta i alla fall köra några cover låtar för att vi i publiken inte ska behöva gå hem helt bedrövade. De kör några covers och efter det kommer sångaren tillbaks in med ett delvis gipsat ben… och sedan kör de en helt sanslöst bra konsert med sångaren Dave sittandes ner/hoppandes runt på kryckor och håller på i nästan 3 timmar! Snacka om att ställa upp för sina fans och bita ihop! Vilken grej! Helt klart en konsert som kommer gå till musikhistorien. Själv klagade jag på skavsår på vägen hem, men det är ju löjligt i jämförelse med att genomföra en tre timmars konsert med ett ben som är brutet!

Förutom att vi laddade med några GT innan konserten (en drink som känns helt ok rent LCHF-mässigt), så tryckte jag ner lite kvällsmat innan jag gick från jobbet. Det smakade gott, var fett och fint, men inte direkt snyggt ;) Så här såg det ut och det är lite morötter, en halv pannbiff, smält ost och smör samt en variant på blomkålsomelett som gömmer sig någonstans där under ;)

4

Lite bilder från Ullevi kommer här! Nu ska jag ut och skörda rädisor och ta en kopp kaffe i solen :)

6

8

Annonser

Skriv en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s