Testar nytt tillbehör

DSC_2180_S

Här sitter jag med en skål fet äggröra utan grädde, smaksatt med lite chili och hemodlad koriander. Dessutom skiner solen och det känns som att sommaren är på gång! :)

I ugnen står ett nytt tillbehör som jag testade göra på lite rester av blomkål och broccoli som fanns i kylskåpet. Luktar gott och ser lovande ut, återkommer med recept! En ny twist på en gammal grej och med ett nytt tillagningssätt som gör att det går snabbare att få det klart… låter väl bra? :)

Jag brukar alltid ha med mig matlåda till lunch på jobbet, men imorgon blir det lunch på stan. Då ska korvutbudet på Gourmet Korv i Nordstan testas. Korvlistan är gedigen, så det gäller nog att bestämma sig innan man går dit. Annars kan man tydligen också köpa korv i lösvikt med kilopris… får se hur mycket korv det blir ;) Man får tydligen välja tillbehör, olika såser och röror, och så kan man få surkål till istället för potatismos. Låter som ett bra lunchställe för en LCHF:are eller hur? :)

Nu ska jag ut och skörda återstående rabarber. Gäller att hinna före sniglarna! Nu kommer sniglarna inte upp i pallkragen, så då måste de ju söka sig någon annanstans för sitt grönsaksknaprande ;)

DSC_2168_S
Får se vad detta kan bli? ;)

Annonser

Vill du skriva något till mig eller andra läsare gör du det här. Tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.