Yes, så himla gött!

DSC_2146_s

Ja, inte bara helgens mat utan det faktum att vi nu äntligen har pysslat klart med båtmotorn! Allt sitter på plats och fungerar och det läcker varken från bränslefilter eller pumphus. Verkar som att det kan bli en semester på havet i år trots allt ;) Nu behövs det bara en kväll med vindstilla väder så vi kan få upp storseglet. Spisen ska på plats och sen är det i princip klart för premiärtur. Hoppas på fint väder nästa helg :)

I helgen var det mycket pyssel, så då blir det till att laga snabbmat. Vår favorit fläskkotlett med svål är ett säkert kort. Här serverad med lite blandade grönsaker (lök, purjolök, morot och broccoli) i ugn smaksatt med rejält med vitlök och chili flakes :) Smörklicken kryddade jag med lite torkad koriander. Gott, snabbt och mättande!

Till efterrätt både i lördags och söndags blev det rabarberkompott som jag gjorde på morgonen. På bilden nedan serverad med min vaniljglass (recept hittar du här –>) Smart att frysa in i små portionsburkar så tinar den snabbare! Recept på kompotten kommer snart :)

DSC_2158_s

Annonser

Vill du skriva något till mig eller andra läsare gör du det här. Tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.