Vardagsfrukost och bra mat att ta med på tåget

bild2

I veckorna kör jag med denna frukost som jag äter när jag kommit till jobbet: en stor kopp starkt kaffe och två rejäla smör-ost-rullar. Kan slinka ner en sked kokosolja också innan jag går hemifrån ;) Dricker även två stora glas vatten, varav det ena med en tesked himalaya salt i (sorry, Livsmedelsverket ;))

Jag äter min frukost runt 7.30 och brukar oftast stå mig bra fram till lunch runt 11.30 :) Vill du göra dina smör-ost-rullar lite roligare kan du testa detta –> eller detta –>

På bilden syns även mitt favorit läppbalsam, som jag använder när jag inte kör med mitt hemgjorda. Det innehåller inga konstigheter och läpparna blir mjuka och fina :) Innehållet är i princip lika okomplicerat och rent som det läppbalsam jag gör själv. Läppbalsamet hittar du här –>

bild1

Idag har jag lämnat Sveriges Framsida för ett besök i Stockholm. Jag åt medhavd lunch på tåget och valde att ta med något som funkar bra att äta kallt. Det blev en kall skivad pannbiff, en skivad morot och äggröra gjord på tre ägg och en massa smör smaksatt med salt, svartpeppar och dill… och så blev det några smörklickar på också. Jag står mig garanterat till kvällens middag hemma hos några goda vänner :)

Recept på pannbiffar hittar du här –> och min äggröra hittar du här –>

Annonser

Skriv en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s