Perfekt lunchlåda för två :)

DSC_1721_S

Det har onekligen blivit ett antal timmar i båten den senaste tiden. Riktigt kul faktiskt att ge sig på både det ena och det andra som man tidigare aldrig har gjort. Man kan bara man vill! :) Snart är jag värsta båtmekanikern ;)

Nu blir det lite båtsnack och inte så mycket mat, hoppas det är ok? ;)

Vi är minst sagt lite stolta över att ha lyckats byta hela pumphuset i motorn! Bytet i sig är kanske inte jättesvårt, men allt försvåras av att det krävs en massa specialverktyg, att man uppfinner egna verktyg samt att allt sitter så in i helvete trångt till att det inte finns mycket utrymme att peta runt med sina verktyg på. Därför är det minst sagt tillfredsställande när man väl lyckas slutföra påbörjade projekt. Det kanske inte går så fort, men det går! Man lär sig mycket och nästa gång går det garanterat snabbare :)

Förutom att byta och få pumphuset på plats så har vi i helgen även lyckats byta både bränslefilter, bränsleförfilter samt motoroljan. Tjohoo, det finns hopp om att det blir en båtsommar även i år :)

När vi är stora delar av dagen i båten och pysslar är det så klart gött att ha med sig lite mättande mat. Igår blev det en omelett med lite lök, morot och blomkålsblast smaksatt med spiskummin och chili flakes. Till det ett antal fantastiskt goda koppar kaffe, mörkrostat, ekologiskt och KRAV-märkt så klart ;) Jag gör omeletten utan grädde så det är bara ägg och grönsaker och smör så klart. Brukar ta fyra ägg när jag gör omelett till två personer :)

Omeletten tar vi med i en liten praktiskt matlåda i rostfritt stål som är i två våningar, perfekt matlåda för två personer! :) Kaffemuggarna är tillverkade i bambufiber (–>) Plastbantat så klart! :)

DSC_1713_S

Omeletten :)

IMG_4272_s

Nya pumphuset på plats! :)

Annonser

Vill du skriva något till mig eller andra läsare gör du det här. Tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.