Gårdagens små äventyr :)

IMG_4306_s

Igår var det riktigt tråkigt väder med ösregn större delen av dagen. Efter en kortare joggingrunda, mättande frukost och efter att ha fixat matsäck i form av en matig omelett och en kaffe-termos stack vi iväg på en liten utflykt till Orust för att titta på en båtutställning med segelbåtar av de större modellerna. Väl på plats regnade det inte så mycket :) Roligast att se var de två massiva aluminiumbåtarna. Här snackar vi pansarskepp! :)

Efter att ha kollat på båtarna passade vi på att stanna till på RJ Närproducerat, det ställe som vi brukar beställa hem kött ifrån. Där köpte vi ett par kilo nöt- och lammfärs, några fläskkotletter med svål och så testade vi några av deras korvar. Vår medhavda matsäck käkade vi i bilen på deras parkering, oerhört mysigt ;)

De korvar vi köpte var nötkötts bratwurst och vildsvinskorv. Eftersom det var ruggigt väder tände vi en brasa när vi kom hem och grillade helt enkelt korvarna i öppna spisen :) Riktigt gott! Till korvarna åt vi bara min hemgjorda chili majonnäs och lite senap.

Recept på majonnäsen hittar ni här –>

IMG_4298_s
En av de stora aluminiumbåtarna

IMG_4309_s
Korvgrillning i öppna spisen 

IMG_4310_s
Nöt-Bratwurst, vildsvinskorv och min hemgjorda majonnäs med chili

Idag är det sista dagen att handla på Bodystore och få 20% rabatt på hela sortimentet! Så passa på och fyll på med en massa bra produkter för kök, hem, hushåll och skönhet! :) Klicka på annonsen nedan för att komma till erbjudandet :)

body_long

Annonser

Skriv en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s