Morgonträning och fet frukost :)

DSC_1705_S

Den här frukosten är grym! Enormt mättande så du står dig rejält länge :) Nu kör jag den här som helgfrukost och som mat efter jobbet på vardagar :) Enkelt, strikt och mättande och så går det ju att variera med olika smaksättning. Jag äter denna för att försöka minska på mitt ost-ätande. Det får helt enkelt bli ost på morgonen, men inte på kvällen. Annars slinker det ner ost-och-smör-rullar på löpande band ;) Är ju så gott, särskilt med rumsvarmt smör! :)

Jag kan i och för sig tänka mig att det skulle vara gott att blanda i lite riven ost i äggröran… då behöver du säkert bara äta frukost och sedan en sen middag ;)

Idag blev det smaksättning med chili flakes. Röran satt fint efter en liten morgonjoggingrunda innan frukost. Det blev i och för sig en kort runda på bara 2,5 kilometer, men jag satsade istället på att springa snabbare än vanligt… och det gjorde jag också så jag känner mig riktigt nöjd att jag dessutom gjorde detta INNAN frukost :) Jag är inne i en period nu när jag tycker det är aptråkigt att springa. Jag satsar på att köra hemmaträning istället som blandar styrka och kondition och för det använder jag appen 7 minute work out som jag skrev lite om här —>, där finns det en massa roliga övningar som både ger styrka och flås :) Riktigt kul dessutom!

Förslag på smaksättning av din äggröra när det gäller kryddningen:

  • bara salt och svartpeppar
  • salt, svartpeppar och chili flakes
  • salt och torkad dill
  • salt, svartpeppar och gul curry
  • salt, chilipeppar och paprikapulver
  • salt, svartpeppar och koriander
  • salt, svartpeppar, chili flakes och spiskummin
  • lite blandade örter och lite finhackad rödlök

Recept på äggröran hittar du här –>

2

Missa inte att Bodystore har 20% rabatt på hela sortimentet tom 17/5! Klicka på annonsen nedan för att komma till erbjudandet :) Hos Bodystore hittar du bra träningskläder och träningsredskap för hemmaträning! :)

body_long

Annonser

Vill du skriva något till mig eller andra läsare gör du det här. Tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.