Premiär!

IMG_3980_S

I helgen var det äntligen premiär för en fika i solen ute på altandäcket :) Det har ju i och för sig blivit lite luncher ute i solen de helger vi varit nere i hamnen och pysslat med båten, men det här var premiär för hemma-ute-fika så att säga :) Härligt!

Jag slängde ihop lite bärkompott som vi åt halvvarm till nybryggt kaffe :) Den söta lilla muggen har jag fått av min faster och den har hängt med mig sen jag var riktigt liten. Kaffet blir extra gott i den helt enkelt :) Vill du få en lite mer mättande fika kan jag rekommendera en klick kokosolja i kaffet. Min favorit kokosolja och många andra märken hittar du här –>

Det är lyxigt och praktiskt att ha en låda i frysen full med bär som man kan ta fram och tina när man blir sugen. Det blev väldigt mycket äpplen och bär förra säsongen så vi har fortfarande en del kvar. Men det ska ju räcka hela sommaren innan det är dags att skörda nya.

I helgen ska jag använda lite mer av äpplena vi har i frysen till en ny glassvariant, återkommer med recept! :)

Recept på bärkompotten hittar du här –>

Annonser

Skriv en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s