Testar lite :)

IMG_3843_s

Nu har jag testat göra egen deodorant! Inte alls svårt och inte så många olika ingredienser som behövs heller. Nu håller jag på att testa hur bra den funkar :)

Först gick jag över från ”vanlig” deodorant till en ekologisk deodorant utan aluminium men med alun. Jag har testat ett antal olika varianter och har inte varit jättenöjd med någon av dem även om en del fungerat helt ok. Det verkar helt enkelt svårt att hitta något som funkar riktigt bra. Sen bestämde jag mig dessutom för att jag inte vill ha en deo som innehåller alun heller. Så vad återstår att använda då? Förra sensommaren tog jag ytterligare ett steg och började istället att använda en så kallad deodorantkräm som i bara innehåller 4 naturliga ingredienser, så den är i princip ätbar ;)

Nu har jag tagit ytterligare ett steg och testat tillverka en egen deo för första gången! :) Även denna en deokräm. Jag har i princip använt samma ingredienser som i den deokräm jag köpt, men jag har optimerat receptet lite så att den förhoppningsvis ska tåla lite högre temperaturer nu när det börjar bli varmt. So far so good! :) Jag ska testa någon vecka och fungerar den bra återkommer jag med ett recept här, så håll utkik efter recept och recension! :)

Annonser

Skriv en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s