Längtar!

IMG_4996_S

Det är som att våren inte riktigt kommit än tycker jag. Det är fortfarande lite kyligt på morgonen och på kvällen. Sitter här och kollar på bilder från förra sommaren :) Är ju faktiskt inte så långt kvar tills det är dags för semester. Känns lite overkligt! Längtar efter att damma av min surfbräda och se om jag kommer ihåg det jag lärde mig förra året ;) Ser också fram emot att sjösätta segelbåten :)

Imorgon ska det bjudas på trerättersmiddag här hemma. Jag kan inte avslöja menyn nu, men jag återkommer med recept på hela menyn lite senare :) Jag har pysslat en del i köket ikväll och förberett lite inför morgondagen. I helgen ska vi dessutom hinna med att avkonservera båtmotorn, fixa i ordning masten och gå och lyssna på ett föredrag om jorden-runt-segling. Spännande :)

Idag blev det snabb matlagning innan allt fixande. Det blev min nya favorit tjock pannkaka, recept finns här –>

Den smakade gott idag efter jobbet, som ni ser snålas det inte direkt på smöret ;) Trevlig helg! :)

IMG_3870_s

 

Annonser

Vill du skriva något till mig eller andra läsare gör du det här. Tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.