Vackert :)

DSC_1274_S

I helgen passade jag på att fota lite fina blommor i trädgården. Vackert, eller hur? :) Jag brukar inte fota blommor så ofta, men de här var så fina så jag var tvungen att dela med mig :) Annars gillar jag att fota mycket när jag är ute och reser :)

Det är så tacksamt och bra med blommor som dyker upp från år till år utan att man behöver göra något… bara se till så att man inte rensar bort dem i jakten på ogräs ;) Det har varit en härlig helg med mycket tid utomhus pysslandes med båten och lite småpill i trädgården. Så skulle man ha det för jämnan! :)

Jag har fortfarande inte sått något i pallkragen, känns som att det är första veckan nu som det inte är näst intill nollgradigt på nätterna. Får ta och pilla ner lite lökar och annat smått och gott nu till helgen :)

Vill du odla eget och beställa hem lite roliga fröer att plantera hittar du ett bra utbud här –>

DSC_1285_S

DSC_1275_S

Annonser

Skriv en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s