Det tar sig!

DSC_1137_S

För att vara rätt ogrön om fingrarna och för att vara första försöket är jag rätt nöjd med att mina övervintrade pelargoner börjar ta sig. Jag planterade om tre och i alla fall två av dem verkar ta sig. Testade ha dem i en större kruka först som jag har burit in och ut ur garaget eftersom det fortfarande är nattfrost (!), men det verkade de inte gilla.

Så igår planterade jag om dem i mindre krukor och har dem nu inomhus i vardagsrummet där det är som ett växthus på dagarna. Så de borde gilla det bättre :)

Sen kanske det inte riktigt är värt mödan att övervintra sina pelargoner (det kostar ju inte jättemycket att köpa nya och plantera varje år). Jag gör det mest för att det är lite kul pyssel, men jag kommer nog behöva köpa nya pelargoner i alla fall :) Men är du duktig och lyckas få alla dina pelargoner att övervintra är det klart smart att göra det!

Idag blir det ingen matlagning eftersom vi varit iväg ute i skärgården och ätit påskbrunch… så jag är duktigt mätt och kommer vara det resten av dagen ;)! Inte helt LCHF-mässigt med tanke på all sockrad sill och en liten efterrätt som slank ner till kaffet. Men ibland får man göra små avsteg. Efterrätten var en mini hallonpannacotta och en liten bit kladdkaka… onekligen gott till kaffet :)

 

bild 4
Fin promenad i hamnen

bild 1
En massa god sill, lax och makrill

bild 2
En liten efterrätt till kaffet

Annonser

Skriv en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s