Soffmys & tilltugg

IMG_3453_S

Just nu håller jag på att nörda ner mig/drömma mig bort genom att läsa en bok som heter ”Dra dit pepparn växer” som är skriven av Micke Westin. Den handlar om hur man förbereder sig inför och planerar långseglingar. Vad kostar det?, hur ska man utrusta båten?, vilka papper behövs?, vilket ankare är bäst? Hur man definierar en långsegling kan ju variera från person till person. För mig som är nybörjare kan en tur upp i Bohuslän vara långsegling, medans det för någon annan kanske är en tur till Skottland eller ännu längre. Det gäller ju att sätta upp mål och delmål som leder en fram mot det stora målet :) Sen är det ju aldrig fel att vara påläst och bli inspirerad av andras äventyr.

Som tilltugg till bokmyset i soffan blev det en enkel men god grej, nämligen ostrullar med smör och gurka och lite persilja. Skär ett par skivor ost och rulla dem runt en gurkstav och valfri mängd smör. Strö över lite torkad persilja. Gott till en kopp kaffe eller te :) Mums!

img_3496_s

Annonser

Vill du skriva något till mig eller andra läsare gör du det här. Tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.