Fisk-i-panna :)

dsc_0908_s

Dags för lite fisk! Denna gång smaksatt med koriander och spiskummin. Jag följer upp veckans tidigare inlägg med kött-pytt-i-panna med en fiskvariant också :) En lätt rätt att slänga ihop efter jobbet, gott och mättande:) Varför inte göra två portioner så kan du göra matlåda av en och äta till lunch imorgon? :)

INGREDIENSER (1 portion)

ca 140 gram fryst laxfilé
1 morot
1 tomat
ca 10 cm gurka
1 ägg
torkad koriander (ej mald)
spiskummin
salt och svartpeppar
smör att steka i

Tina laxen i mikro ett par minuter på medeleffekt (håll koll så den inte går för länge!). Skär den tinade laxen i stora bitar. Klyfta tomaten och skär moroten i skivor. Lägg allt i stekpanna tillsammans med en stor klick smör och smaksätt med salt, svartpeppar, koriander och spiskummin. Stek tills laxen är klar och grönsakerna mjuka. Knäck över ägget och rör runt lite så att det blir lite stekta äggbitar här och där. Häll upp i en skål, toppa med en smörklick och lite extra koriander och servera med några gurkbitar. Klart! :)

Annonser

2 thoughts on “Fisk-i-panna :)

Skriv en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s