Boktips: Paleo – Stenålderskost

DSC_0772_S

Jag började läsa en ny bok igår efter att ha avslutat en novellsamling av Fredrik Lindström, som vi fick i julklapp på jobbet. Känns bra med en lite tyngre bok efter det ;) Denna bok, skriven av Robb Wolf, handlar om Paleo-kost eller så kallad stenålderskost. Alltså det som torde vara människans ursprungliga kost innan jordbruket gjorde sitt intåg med spannmål och potatis. Det verkar vara en välskriven bok även om den lite väl amerikanska hurtigheten/skrämseltaktiken är lite småirriterande. Har hunnit läsa cirka 100 sidor nu och den är faktiskt riktigt intressant. Har bläddrat igenom återstående del av boken och där finns bland annat ett kapitel om paleolitisk träning och matförslag för en månads paleo-ätande!

Lite tips på andra böcker som är LCHF-relaterade hittar ni under menyn ”Läsvärt”, eller klicka här –>

Annonser

Skriv en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s