Starta dagen med varmt citronvatten!

IMG_2102_S

Starta dagen med att dricka ett stort glas varmt vatten som du pressar i 1/2 till 1 hel ekologisk citron i. Eftersom citroner besprutas en hel del är det jätteviktigt att det är ekologiska citroner! Detta ska drickas minst 15 minuter innan dagens första mat- och dryckesintag, alltså det första du äter/dricker när du vaknar. Vattnet ska vara varmt men inte kokhett, dock ej varmt kranvatten så klart. Det varma vattnet och citronen hjälper till att stimulera magtarmkanalen, stimulerar och renar levern samt hjälper magsyran vilket förbättrar matsmältningen. Det sägs också ha en uppiggande verkan samt bidra till en välmående hy.

Läs mer om enkel vardagsdetox här –>

Annonser

Skriv en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s