Smarta braständare!

IMG_2097_S

Har ni som jag en öppen spis eller kamin hemma och gillar att kura ihop er i soffhörnet och stirra fläck in i elden så kanske ni har funderat på om det finns något mer miljövänligt sätt att få bra fjutt på elden utan att behöva stå och peta allt för länge? Jag har tidigare använt några kemiska små braständarpåsar, men har nu hittat ett bättre alternativ! :)

Lösningen är braständare från IF You Care (finns att köpa på jordklok.se)! Braständarna är gjorda ev biomassa och vegetabilisk olja. Miljövänligt och utan petrokemiska tillsatser. Lägg ett par stycken mellan vedträna och det brinner hur bra som helst! Ska även gå att använda för att få fart på grillen… någat att testa till sommaren alltså!

Dessa säljs dels i en mindre förpackning där man får bryta loss så mycket man vill använda eller i en större förpackning där kuberna ligger lösa i en påse. Jag rekommenderar storpacket :)

Annonser

Skriv en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s